Baltisk champion!

22 sep, 2018

Nu har hon gjort det igen! “Mindy”, Ch BEELINE LOVE SUPREME, kan nu lägga ytterligare titlar till sina tidigare. De börjar bli så många så det blir långt att skriva ut, se bilden nedan. Men i helgen var Mindy med sin matte Annika Lucander på en utställning utanför Riga i Lettland och där fick hon cert vilket innebär att hon nu också är Lettisk Utställningschampion, LTCH. Eftersom hon redan är champion i såväl Estland som Litauen så får hon också lägga till titeln Baltisk Utställningschampion. Sedan är hon ju också sedan tidigare Svensk och Finsk – liksom Nordisk Viltspårschampion. En stor bedrift och hon är därmed den högst meriterade hunden från vår uppfödning.

Mindy är dotter till “Marre”, Ch Beeline Marrakesh Express, som gett oss många fina och duktiga valpar men det gäller att också ha en duktig ägare/förare också och det är Annika. Det är svårt att gratulera ännu mer men vid vårt jubileumsfirande nyligen fick hon Kennel Beelines hederspris i form av en springerstaty. Ja och så en flaska bubbel också – hoppas matte firar ordentligt!

Mindy själv firar alltid alla segrar med ett bad i närmaste sjö eller hav – att bada och simma är det allra bästa hon vet!

Titlarna före Lettlandsutställningen:

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv