Årets springer – för fjärde året!

15 apr, 2017

Jag är så stolt och glad idag! Vilken påskpresent att få besked om att SEVCH RLD N BEELINE CHILL OUT blivit Årets springer 2016 hos Springer Klubben Syd! Och inte nog med det, hennes mamma SEVCH LP1 RLD N F BEELINE PRECIOUS PEARL blev Årets Lydnadshund och Årets Rallylydnadshund! Stort grattis till Kerstin Bengtsson som äger båda tikarna – så duktiga ni är 🙂

Det fick mig att tänka efter att det här var ju inte första gången. När jag kollade bakåt så fann jag att hundar från min uppfödning blivit Årets Springer hos SK Syd de senaste 4 åren. Det är helt fantastiskt! En kennels styrka är dess tikar finns det ett gammalt talesätt som säger….här är våra 4 tikar som gått i topp och som jag är så otroligt stolt över – kan bara säga – WOW!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv