2 dagar gamla

2 aug, 2016

Efter 2 dygn så mår valparna och Theia bra. Idag har vi fotograferat dem i två olika “högar” – ett foto på de 3 tikarna och ett foto på de 7 hanarna. Tanken är att det är lättare att få en uppfattning om deras teckningar än när de ligger och diar huller om buller. Jag måste säga att tjejerna var mycket samarbetsvilliga och låg på rad precis där jag lade dem – se här!

tikarna2dagar

Killarna hade inte en tanke på att ligga på rad – de var ett team!

hanarna2dagar

Theia tar så väl hand om dem även om hon inte riktigt fått kläm på att räkna till 10  🙂  När hon lägger sig har hon inte koll på var de ligger så hon behöver en hjälpande hand av och till så att de ligger vid hennes juver. Förutom att ta en kortare sväng ut för att göra sina behov ligger hon hos dem hela tiden och jag brukar skämma bort mammorna genom att servera maten i valplådan de första dagarna. Lite lyx är de värda!

theiamatskål

Valparna äter ofta och när de inte gör det så sover de. De är både blinda och döva de första veckorna men det är fascinerande att de redan nu har lite olika stilar. Så här valde en av dem att sova, helt avslappnad idag 🙂

sovstil

Nu är det bara kennelinnehavaren som skulle behöva en massa sömn också…

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv