Utställning i Brunnsparken

15 aug, 2016

En av våra favoritutställningar är SKK Ronneby som årligen äger rum i den vackra brunnsparken vid Ronneby Brunn. Och varje år har vi haft tur med vädret vilket gör blommor, de vackra byggnaderna, vattenfallet och de små sjöarna fulla med änder än vackrare. Hundarna då? Jo de var också mycket vackra 🙂 Domare var Tiina Taulos från Finland och hon började med att placera våra anmälda juniortikar som 1, 2 och 3 i juniorklass. Etta var BEELINE CHILL OUT “Peggy”, ägare Kerstin Bengtsson. Domaren gillade henne så mycket så hon slutade som 2:a av alla tikar endast slagen av en champion. Därmed fick hon sitt första cert – grattis! Peggy är ju ännu väldigt ung så det ska bli roligt att se hur hon utvecklas i framtiden. Här foton på fina Peggy!

peggysittcert

peggy1ronneby

Peggys mamma, LP RLD SEVCH BEELINE PRECIOUS PEARL “Flisan”, även hon ägd av Kerstin, vann öppna klassen och placerades sedan som 4:a i bästa tik. Flisan är i vår tycke mycket vacker vuxen tik. Foto på Flisan:

flisanronneby

De andra juniorerna var kullsyskonen “Zamantha” BEELINE MAGIC CHICK, samägd av oss och Marie Clark. Hon var den som kom 2:a i junkl och hon fick ck. Hon blev dock oplacerade i bästa tik men hade man placerat fler än 4 så hade hon kommit 5:a. Som nr 3 kom “Dezzie” BEELINE MAGIC MORNING, ägd av Monica Johansson. Här är foto på Zamantha och Dezzie:

zamant3ronneby  dezzie2

Med dessa 4 tikar hade vi också en uppfödargrupp som blev bästa grupp. Så här skrev domaren i sin kritik: “Group made of three different combinations. All of excellent type with pretty heads, excellent silky coats and happy spaniel temperament. Balanced dogs with very nice family stam. Excellent tail carriages.”

uppfgruppRonneby16

sittandegrupp

Fr v Peggy, Flisan, Zamantha, Dezzie

Om ni ser en och annan and på foton så var det lite problem när vi skulle fotografera – det är ju fågelhundar vi har 🙂 Men det var så vackert vid dammen så vi kunde inte låta bli. Här kollar Dezzie läget!

dezzieänder

Och Lotta har lite problem när hon ska ställa upp Peggy 🙂

peggyänder

Tack till Kerstin, Monica och Lotta för en trevlig dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv