Marre är lycklig

9 apr, 2016

Idag hade Marre SEU(u)CH DKUCH SEVCH BEELINE MARRAKESH EXPRESS och jag lite egentid och jag insåg att det kanske var sista gången som vi gick en långpromenad tillsammans. Orsaken är att efter nära ett års funderingar så har jag kommit fram till att Marre nog inte fullt ut trivs som “kennelhund”, utan för att verkligen få vara den underbara hund hon är så ska hon nog vara ensamhund i en familj. Ett mycket svårt beslut att komma fram till, Marre har ju alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Men jag har alltid haft som ledstjärna att göra det som är bäst för mina hundar och det har ibland inneburit svåra beslut. Nu är det i alla fall fattat och jag tror att Marre kommer att bli lycklig!

I morgon flyttar hon hem till Carin som för många år sedan tog över vår tik Mistily´s English Rose, kallad Rosie. Även Rosie var den typ av springer som inte trivdes alla bäst i flock. Jag har fullt förtroende för att Carin och hennes man kommer att ta hand om Marre på allra bästa sätt. Och hon kommer att komma tillbaka till mig för att ha sin sista kull under 2017 – det blir något att se fram emot! Läs gärna mer om Marre HÄR!

marrefält

På promenaden idag hade vi lite snack om livet och talade om hur mycket vi gillar varandra. Men sedan hände något som gjorde Marre extra lycklig – hon stötte en fasan! Jag hade såklart mobilen i fickan så jag fick inte med själva uppfloget men på filmen här kan ni se hur hon söker ut och flera gånger kommer tillbaka till plasten där fasanen tryckte, bara några meter ifrån mig. Det är så här jag alltid kommer att minnas Marre – full med fart, glad och lycklig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv