Maddie och Kalle

18 maj, 2021

Lite tidigare än beräknat började Maddie löpa så i helgen styrde vi kosan mot Österbybruk där hennes tilltänkta kavaljer bor. Det ligger ett antal mil öster om Uppsala nästan ute vid kusten. Jag körde upp på lördag och sedan bodde Maddie och jag på Scandic Hotel i Uppsala. Fast det var helt nytt för henne så skötte hon sig mycket fint, hon är den typen som bara accepterar det som händer och det är så skönt. På söndag morgon åkte vi till Kalle, Ch Glamorly Ginger Ale, och knappt hade hans matte släppt in oss förrän vi förstod att det var helt rätt dag. Efter några misslyckade försök i trädgården stack de båda iväg bakom hundgårdshuset så vi tappade uppsikten. När vi väl kom runt hörnet var det klappat och klart kan man säga, då satt de redan ihop. Vi skrattade åt att det verkade som om de ville sköta det lite privat och inte ha oss hängande i närheten 🙂

Eftersom jag hade tagit progesterontest på Maddie där man kan se när de har ägglossning och att jag därför visste att det var rätt tid att para så bestämde jag mig för att köra hem direkt efteråt och inte göra några flera parningar som ibland är brukligt. Nu är det en lång väntan innan vi först kan se om hon är dräktig och sedan inför att valparna förhoppningsvis kommer att födas kring den 18 juli. Vi håller tummarna allt vi kan och hoppas ni gör det också!

När vi kom hem och jag hade kört Maddie hem till hennes matte där hon bor normalt suckade hon och slängde sig ner på golvet så här. Det är jobbigt med amorösa äventyr!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv