KULL 4, 2021:

Valparna föddes den 21 augusti och det blev 8 stycken, 5 hanar och 3 tikar. Tre av hanarna och en tik är svart/vit. Valparna är klara att åka till sina nya hem från den 16 oktober. De flesta valpar är tingade, i nuläget är det lite oklart kring 2 av dem.


Mamma blir”Adéle”,
SEVCH BEELINE AMARULA AFTERGLOW.  Klicka på namnet för att läsa mer om henne, hon är 8:e generationen till en av våra stamtikar, Brigadoon Fern Of Easingwold. Pappa är den svart/vita DKJUCH ASTROSPRING´S TRITON “Sam”. Det är en hane vi tycker mycket om och som trots sin ringa ålder och med knappt några utställningar på över ett år ändå har blivit juniorchampion i Danmark och blivit Silver Cup Junior Winner där. I Sverige har han precis startat med placering i bästa hanhundsklass och reserv-cert. Han tävlar även i rallylydnad F och alldeles nyligen blev han godkänd på jakt Nybörjarprov B. Sam har också precis blivit godkänd i anlagsklass på viltspår och då Adéle är viltspårschampion, liksom flera av hennes släktingar, ser vi även i den här kullen helst dig som kommande ägare som vill vara aktiv med din hund.

Sam är 9:e generationen efter vår stamtik Ch Brigadoon C Remy Martin och hans pappa är också pappa till vår Beeline Dancing On My Own. Här är några foton på Sam:

Valparnas stamtavla blir så här: