KULL 4, 2021:

Valparna föddes den 21 augusti och det blev 8 stycken, 5 hanar och 3 tikar. Tyvärr hände sådant som inte får hända och som gud ske lov är väldigt ovanligt, vi miste tre av dem under första veckan på grund av att dessa valpar var outvecklade. Det var mycket tråkigt. De fem som är kvar är dock pigga och mår bra, det är tre hanar (varav en svart/vit) och två tikar. Valparna är klara att åka till sina nya hem från den 16 oktober. Valparna är tingade.


Mamma blir”Adéle”,
SEVCH BEELINE AMARULA AFTERGLOW.  Klicka på namnet för att läsa mer om henne, hon är 8:e generationen till en av våra stamtikar, Brigadoon Fern Of Easingwold. Pappa är den svart/vita DKJUCH ASTROSPRING´S TRITON “Sam”. Det är en hane vi tycker mycket om och som trots sin ringa ålder och med knappt några utställningar på över ett år ändå har blivit juniorchampion i Danmark och blivit Silver Cup Junior Winner där. I Sverige har han precis startat med placering i bästa hanhundsklass och reserv-cert. Han tävlar även i rallylydnad F och alldeles nyligen blev han godkänd på jakt Nybörjarprov B. Sam har också precis blivit godkänd i anlagsklass på viltspår och då Adéle är viltspårschampion, liksom flera av hennes släktingar, ser vi även i den här kullen helst dig som kommande ägare som vill vara aktiv med din hund.

Sam är 9:e generationen efter vår stamtik Ch Brigadoon C Remy Martin och hans pappa är också pappa till vår Beeline Dancing On My Own. Här är några foton på Sam:

Valparnas stamtavla blir så här: