Iza´s kull 2020

SEU(u)CH DKUCH Beeline Iced Chiffon “Iza”
– NORDUCH SEU(u)CH DKUCH NOUCH Art-Wave´s Cash In Hand “Cash”

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”! 

Valparna föddes den 20 mars. Det innebär att valparna är 8 veckor och klara att åka till sina nya hem från den 16 maj och framåt.  Alla valpar är sålda.

Så här såg Iza ut på den 18 mars på dygn 59

 

 

Det är dags för Iza att få sin tredje och sista kull och hon är nu parad med Cash. Läs och se foton och film på hennes kull 2017 HÄR och 2019 HÄR.  Iza är en glad och följsam springertik som älskar att gå omkring och bära på saker, oftast har hon något i munnen. Alltid pigg på att hänga med ute, badar ofta och gärna men ligger lika gärna på soffan på kvällarna för att bli klappad på magen. Hon är utställningschampion i både Sverige och Danmark och hon har blivit Årets Springer och Årets utställningsspringer 2016 hos Springerklubben Syd. Du kan läsa mer om henne och se fler foton på hennes sida. Hon är mamma till vår Nikkei som du också kan läsa mer om HÄR.

Cash är en hane som är född på kennel Art-Wave´s som också finns i Skåne, du kan se fler foton av honom och även hans mamma på deras sida. Han har varit framgångsrik på utställningar och är Nordisk utställningschampion. Äpplet faller inte långt från päronträdet säger man ju och Cash pappa, Siegers Money Talks, har också varit mycket framgångsrik i utställningsringarna och har de mycket imponerande titlarna DKCH(U) SEU(U)CH NOCH(U) NORD(U)CH DKKV18 DKKV19 DKKV16 NORDV16 DKJV15 AMSV15 AMSJV15 WW18 EUW18 EUW19. Därtill flera BIS och grupplaceringar. Han bor hos kennel Siegers i Danmark och du kan se fler släktingar på deras sida.

I sin stamtavla har Cash på sin mammas sida bl a Art-Wave´s Topdog som vi använt i aveln tidigare och som vi tyckt mycket om vad han tillfört. Vi är förväntansfulla inför denna kombination och hoppas att de blivande valparna ärver såväl sina föräldrars vackra exteriör som trevliga temperament.  Vi tror att valparna i den här kullen kommer att passa i en aktiv familj och vi ser gärna att du också är tävlingsintresserad t ex av utställning, viltspår eller något inom lydnad eller nosework.
Här kan du se de kommande valparnas stamtavla:

 

 

“Iza” Beeline Iced Chiffon

Art-Wave´s Cash In Hand