“Hedvig”
2007 – 2020
e SEU(u)CH Trimere Triathlon
u Beeline Party Paintwork
Stamtavla och information på Rasdata – läs HÄR

Hedvig för vår svarta linje vidare på blodet som stammade från såväl Brigadoon C Remy Martin som Brigadoon Fern of Easingwold. Tyvärr fick hon endast 3 valpar i de 2 kullar hon födde och hon gick tom flera gånger. Trots många undersökningar lyckades vi inte hitta var problemet låg med fertiliteten och vi fick själva aldrig någon valp efter henne till vår stora sorg. Sedan många år bor hon hos familjen Rowinge i Vejbystrand.

Hedvig är en glad och livlig dam med glimten i ögat. Stor aptit på livet som det ska vara samtidigt som hon är följsam och har lätt att lära. Trots alla upptåg så tar hon sig ofta tid för en gosestund. Det går inte heller att ta miste på hennes stora apporteringslust.

Hedvig har debuterat på utställning och blev bl a 2:a Bästa tik totalt på SKK Malmö Valptställning 2007 för engelska domaren Sue Ross. Hon skrev så här i kritiken: “Showing great promise, gorgeous head and expression, so feminine, very confident attitude”.

På sin andra start i officiell klass vid 16 mån tog Hedvig cert, 3:a Bästa tik och Bästa junior/unghund vid SSRK i Åstorp.